Ultrahangos fogkő eltávolítás

Nem szeretne kellemetlen szájszagot és ínygyulladást?

Nem szeretné elveszíteni idő előtt fogait?

Fogkő eltávolítás professzionálisan

Ez nem csak a fogkő eltávolítását foglalja magába, hanem az összes olyan ok megszüntetését, amely segítheti a baktériumok megtelepedését a fogakon, a fogközökben. A professzionális fogtisztítás  kiterjed az összes elszíneződés, lerakódás eltávolítására, a fogfelszínek polírozására, a fogközök és az íny alatti területek tisztítására, valamint az ínygyulladások megszüntetésére.

Ismerje meg  a   „3-lépcsős”   fogkő eltávolításunkat:

1. lépés

Igény esetén helyi érzéstelenítést követően a fogkövet professzionális ultrahangos depurátorral (fogkő eltávolító), a nehezen elérhető részeken pedig, speciális kézi eszközökkel távolítjuk el.

2. lépés

A fogkő eltávolítás elengedhetetlen része, az ízesített szódabikarbónás AIR-FLOW polírozás üdítő  érzése. A finom por a szűk fogközökből is eltávolítja az elszíneződéseket, természetes fehérítő hatású, és üde leheletet biztosít. Kiváló előkezelés bármely fogfehérítési eljáráshoz, növeli azok hatékonyságát.

3. lépés

Végül a fogfelszínt teljesen simává polírozzuk finom paszták, valamint erre a célra szolgáló speciális kefék és gumiharangok segítségével. Ez a fogak felszínét még fényesebbé teszi.

Az eredmény

Mint egy frissitő zuhanyzás egy izzasztó nap után. Egyenként érzi a fogait, fogközeit. Pár nap múlva az ínye mindenhol visszasimul, megszűnnek az érdes felszínek a fogakon és a fogközökben. Sok esetben már ez felér egy „fél” fogfehérítéssel!

Egyik páciensünk kifejezésével élve:

A 3 lépcsős fogkőleszedés után, olyan rendet érzek a számban.

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Fájdalmas-e a fogkő eltávolítás?

Kicsit kellemetlen, az ultrahangos depurátor, de valjuk be őszintén, sokkal inkább ez, mint fogaink elvesztése.

Kezelés gyakorisága

Szánja rá magát legalább egyszer, hogy fél év után újra eljön, mert így meglehet állapítani, hogy Ön milyen „fogkőképződési“ hajlammal rendelkezik. Vannak pácienseink, akiknek a munkája során nagyon számít a megjelenés, az esztétikum, ők 3-4 havonta is jönnek kezelésre.

Az évenkénti 1 alkalom, mindenkinek kötelező. Ez mindössze 30 perc egy évben, és mennyi problémát megelőzhet vele, és a következő kérdést fel sem kell tennie:

Igaz-e, hogy a fogkő is okozhatja a kellemetlen szájszagot?

Kitűnő helyet biztosít azoknak a baktériumoknak, amelyek fogágy-gyulladást, fogínyvérzést és végül a fogágy pusztulását, és az egyébként egészséges fogak kilazulását és elvesztését idézik elő. A fogkő okozta fogágy-betegség hazánkban sajnos népbetegség, így jelentős mértékben elősegíti a fogatlanság kialakulását; továbbá a fogkő esztétikailag is csúnya, és a kellemetlen szájszag egyik fő okozója is lehet.

fogkő eltávolítás ultrahanggal

Mennyibe kerül a fogkő eltávolítás, az üde lehelet?

Esztétikai csomag
82 000 Ft
  • Fogkő leszedés + fogfehérítés
  • Mindössze 90 perc
  • 12 000 Ft kedvezmény
  • Akár 6-8 árnyalattal fehérebb fogak
Belső fogfehérítés
25 000 Ftfoganként
  • Helyi érzéstelenítés
  • 2 alkalom
  • Ahol már nem elég a fogfehérítés
  • Fájdalommentes

A fogászat, ahol jó lenni

Szakértelem, tapasztalat
Fájdalommentes, gyors kezelések
Megfizethető árak
Call Now Button
SZÉP kártyával továbbra is fizetheti fogászati kezeléseit!
Ne késlekedjen! Éljen a lehetőséggel!