Dr. Léder Attila

Fogorvos

Master of Implantologie

Dr. Léder Attila MXdent Fogászat

A legjobbat vagy semmit

abban hiszek, hogy egy teljesen rendbehozott, funkcionálisan megfelelő fogazat meghatározza az életminőséget,  hozzájárul a sikeres, magabiztos megjelenéshez.

A legjobb „implantátum” a saját fog, ezért megteszek mindent, hogy a amíg csak lehet megtartsuk őket. Mikroszkópos gyökérkezeléssel még több fogat meg tudok menteni, hogy pácienseim, még hosszú évekig élvezhessék a saját fog nyújtotta előnyöket, „kényelmet”.

Dr. Léder Attila

Fogorvosi diploma 2011

Szegedi Tudomány Egyetem Fogorvos Karán cum laude minősítéssel diplomáztam.

Szolnokon és Budapesten egyaránt magánrendelőnkben dolgoztam, így lehetőségem volt teljes körű szakmai gyakorlatot szerezni a konzerváló fogászat és fogpótlás minden területén. 

Az MYdent Fogászatnál magyar és külföldi páciensek kezelésével is foglakozom. A külföldi pácienseknél megtanultam a gyors, precíz beavatkozásokat, hisz pár ezer km távolságból nehéz utólagos kezeléseket, korrekciókat végezni.

Szakmai képzéseken és a gyakorlatban is próbálom elmélyíteni tudásomat a gyökérkezelés (endodoncia) területén.

Master of Implanologie dipolma 2016 (Münster, Szeged)

A fogászati implantációkat már számítógépes terveztéssel valosítom meg, a legtöbb esetben sebészeti fúrósablonnal, így biztosítható a fogpótlások számára a legjobb  implantátum pozíció.

Jöjjön el hozzám személyes konzultációra!

Call Now Button