Kismama Fogászat – fogászati szűrés, tanácsadás, tévhitek eloszlatása

Miért fontos a fogászati előzetes kontroll a babavárás előtt és alatt?

A babavárás egy különleges időszak minden nő életében, amely során a test változásokon megy keresztül. Ezek a változások a szájhigiéniát és a fogak állapotát is érintik, ezért kiemelten fontos, hogy a babavárás előtt és alatt is megfelelő figyelmet fordítsunk a fogászati egészségre.

Előzetes kontroll a babavárás előtt

A babavárásra való felkészülés során sokan figyelnek az egészséges táplálkozásra, vitaminok bevitelére és a stressz csökkentésére. Azonban a fogászati ellenőrzések is elengedhetetlenek. A babavárás előtti fogászati kontroll segít azonosítani és kezelni az esetleges problémákat, mielőtt azok komolyabb gondokat okoznának. Az előzetes kezelésekkel csökkenthetjük a kockázatokat és biztosíthatjuk a baba egészségét is​.

Fogászati kezelések a babavárás alatt

A hormonális változások miatt gyakrabban fordulhat elő ínygyulladás, fogszuvasodás és egyéb szájüregi problémák. Az íny érzékenysége és a fogak romlása gyakori jelenség, amelyet rendszeres fogmosással, fogselyem használatával és fogorvosi ellenőrzésekkel megelőzhetünk​.

Kismama fogászat

Miben tudunk segíteni neked gyermekvállalás során?

Ismerd meg Kismama Csomagunkat és Babaváró Csomagunkat, hogy nyugodtan tervezhesd gyermeked születését, és fogászati izgalmak nélkül teljen az állapotosság időszaka.

Kismama fogászati tanácsadás

Kismamáknak fogászati tanácsadás

Válaszd bármelyik csomagunkat,  a tanácsadást Dr. Einetter Katalin nyújtja, aki három gyermek édesanyjaként nemcsak szakmai, hanem személyes tapasztalatai alapján is segít. Dr. Einetter Katalin részletesen tájékoztat és eloszlatja a tévhiteket, hogy a várandósság ideje alatt is nyugodtan érezd magad. Minden leendő anyukának ajánlott, hogy már a babavárás előtt látogasson el rendelőnkbe. Az állapotosság alatt a fogászati beavatkozás stresszesebb lehet, gyógyszer szedése (pl. antibiotikum) is kockázatosabb, és ilyenkor röntgenfelvételt sem készíthetünk. Látogass el hozzánk még a babavárás előtt, hogy a lehető legjobb ellátásban részesülhess!

Kismama csomag
32 000 Ft
  • Szájüregi szűrés
  • Tanácsadás
  • 3 lépcsős fogkő-eltávolítás
  • Várandósági kiskönyv kitöltése
Babaváró csomag
34 000 Ft
  • Panoráma röntgen
  • Szájüregi szűrés
  • Konzultáció, kezelési terv
  • 3 lépcsős fogkő-eltávolítás
Call Now Button